Coziness alert! Edition: pullovers

Coziness at its finest

Acum ca putem simti din plin anotimpul rece, avem sansa de a fi creativi cu tot felul de outfit-uri care sa aiba scopul atat de a ne incalzi, cat si de a ne face sa ne simtim increzatori si pregatiti de a infrunta orice grad pe minus.

Iar bineinteles, pentru a completa o tinuta de toamna/iarna, puloverele sunt piesele de baza

…printre multe altele.

Asa ca am decis sa fac oarecum o ‘lista’ cu puloverele mele pufoase si calduroase, fiindca nu se stie cine ar avea nevoie de vreo inspiratie in alegerea vreunui pulover sau in deciderea purtarii celor pe care deja le are.

Puloverul cu model

Ceea ce imi place cel mai mult la acest pulover este ca, initial, a apartinut fratelui meu, dar asta nu m-a oprit din a-l adopta drept o piesa foarte importanta din garderoba mea.

Puloverul doar-o-culoare

Pentru a evita o tinuta monocroma, un pulover de o singura culoare poate da viata instant intregului outfit


Puloverul care ‘merge’ cu orice

O nonculoare poate fi asortata cu absolut orice, fie ca ai pantaloni in carouri sau o fusta plisata, fie ca porti botine sau bocanci… Indiferent de ocazie sau de stilul pe care il adopti, un pulover monocrom va oferi intotdeauna tinutei un aer cozy si special.

Puloverul model-de-culori

Nici nu mai conteaza ca modalitatile de a asorta restul tinutei cu acest pulover sunt restranse, fiindca materialul este atat de calduros si moale, incat nu numai ca arata bine, dar imi da si o stare de spirit foarte faina!!

Asadar, cred ca nu numai pentru aspectul lor, dar si pentru beneficiile lor, puloverele sunt nelipsite din garderoba in timpul anotimpurilor reci. Iar acestea sunt printre preferatele mele, atat de delicate si calduroase, incat nu poti sa te desparti de ele in nicio tinuta, motiv pentru care fiecare model isi are locul in orice stil ai vrea sa adopti.

Hygge is my new aesthetic

– my motto every single day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s