18 spre infinit!

Ecclesiastes 11:9 

“Rejoice, O young man, in your youth, and let your heart cheer you in the days of your youth. Walk in the ways of your heart and the sight of your eyes. But know that for all these things God will bring you into judgment.” 

Eclesiastul 11:9 

“Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, veseleşte-ţi inima cât eşti tânăr! Umblă pe căile dorite de inima ta şi plăcute ochilor tăi, dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată!”

 

De curând am avut ocazia de a începe un alt an ce urmează a fi pus deoparte, împreună cu ceilalți 17. Iar fiindcă nimic nu mi se pare mai dulce decât șansa unui nou început, ar fi nedrept să nu privesc, măcar pentru câteva clipe, momentele ce vin în alcătuirea unui drum pe care pășesc cu încredere, în continuare. N-au fost lipsite clipele de rătăcire, îndoială, renunțare… Însă nu cred că există o dovadă mai mare de pasiune, decât acea pentru care ai îndura cu bucurie fiecare piedică ce-ți este pusă în cale.

Cu siguranță amintirile care ies în evidență când mă gândesc la anul ce a trecut, implică întâlnirea a atâtor oameni minunați. Realizez cât de rar e să ai ocazia de a cunoaște suflete atât de speciale, ca ale celor cu care mi-am intersectat, poate o dată sau chiar zilnic, drumul vieții.

colajbun18

Și chiar mai mult… În acest an am avut impulsul necesar pentru a începe acest blog, de a însemna și împărtăși împreună cu tine, cititorule, ceea ce iubesc și ceea ce îmi doresc să ajungă la tine prin intermediul (poate) al fotografiilor sau chiar al scrierilor mele.

colajbun18 (1)

Iar cât despre noul an ce-mi stă înainte… Cu siguranță vreau să-mi îmbunătățesc abilitățile de a călători pe acest pământ. Multe momente minunate vor avea loc, datorită alegerilor înțelepte pe care am reușit să le iau, prin credință, alături de îndrumarea Lui. Îmi doresc să învăț să prețuiesc mult mai mult timpul frumos alături de oameni asemenea, să pot să investesc în a avea o personalitate pe care mi-aș dori-o, la rândul meu, în persoanele care vor fi alături de mine. Să pot să împărtășesc măcar jumătate din bucuria și radierea cu care mă încarc zilnic din lucrurile mici care se întâmplă și care își fac loc rapid înspre sufletul meu.

e476f1a77e73e691e5207a71af852273

Și vreau să îți mulțumesc și ție, drag prieten, pentru că te aflii în acest moment la finalul articolului meu și pentru că, prin activitatea ta pe blogul meu, mă ajuți și îmi oferi noi puteri să îmi continui visul, acela de a scrie și de a împărtăși tainele ‘încurcate’ ale sufletului meu!!  🙂

 

 

 

15/04/2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s