Carti, am spus!

Cele 2

Cartile urmatoare au avut un impact imens asupra mea, asadar vreau sa le impartasesc cu voi, sperand ca si voi aveti aceeasi parere

  1. Cumpana unei vieti – Nina Marcu

Putin spus ca aceasta carte m-a impresionat.. Una din cele mai puternice carti citite, din punct de vedere al impactului emotional. Autoarea expune cu gratie ideea de baza a cartii, respectiv dragostea ce influenteaza destinul celor doua personaje principale, intrucat vietile lor sunt interdependente, amintirile readucand speranta revederii celor doi.  Romanul inspirat dintr-o intamplare reala imbratiseaza un buchet de emotii pe care cititorul este indemnat sa il simta si sa retraiasca fiecare moment al actiunii.

  1. Invitatia la vals – Mihail Drumes

Una dintre cartile mele preferate pe care, fara ezitare, as citi-o chiar si pentru a 4-a oara. Mihail Drumes exceleaza prin aceasta carte datorita puterii pe care regretele din viata unei persoane o obliga sa devina ceea ce isi promisese ca nu va deveni. Intreaga poveste este plina de luptele emotionale duse de catre cei doi protagonisti inainte si dupa perioada de timp pe care o impartasesc in calatorii, vise si promisiuni eterne… cel putin in acel moment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s